På TV2 lørdagsmagasinet i kveld

Denne uken har vært veldig spesiell, som jeg skrev litt om i forrige bloggpost. Etter at jeg la ut den, har jeg også vært dagens gjest i Her og Nå på NRK P1.

HER OG NÅ: Jeg satt i studio i Bergen, mens programleder Anniken Sande intervjuet fra Trondheim.

HER OG NÅ: Jeg satt i studio i Bergen, mens programleder Anniken Sande intervjuet fra Trondheim.

Akkurat nå setter cellegiften en ganske effektiv stopper for store sprell, men før den slo inn for fullt fulgte TV2s Siren Henschien oss. Resultatet kan du se i kveld, i Lørdagsmagasinet på TV2, som går klokken 18.50.

Det er også noen avisartikler jeg glemte å linke til sist: TV2 skrev en sak om meg tidligere i uka, og Dagbladet skrev også om meg og sommerkroppen.

Innslaget i TV2 handler blant annet om blogging, og jeg har fått flere spørsmål rundt det å være så åpen rundt sykdommen min. Blant annet hva barna mine vil tenke når de leser det jeg har skrevet. Det er spørsmål jeg har tenkt mye på selv, og jeg har hele tiden prøvd å ha et langtidsperspektiv på det jeg skriver. Det skal være greit å lese både for familien min og meg også i fremtida.

Kreftforeningen har en del tips angående blogging, som jeg også leste gjennom på forhånd.

Etter at jeg skrev innlegget om “Sommerkroppen 2015” har det både blitt en debatt rundt helse og kropp, akkurat som jeg ønsket. Samtidig har det blitt mer oppmerksomhet rundt noen av de andre temaene jeg har vært opptatt av, som tabuene rundt tarmkreft og stomi. I en kronikk i Aftenposten denne uka, skriver leder i Norilco, Martin Kaasgaard Nielsen, at personer som meg trengs for å bryte ned tabuer. Da tenker jeg at det er verdt det å stå frem, og det gjør meg utrolig stolt at jeg kan bidra til noe sånt. Jeg håper og tror at døtrene mine også vil tenke det samme.

AVKOBLING:

AVKOBLING: Denne uka ble litt mer hektisk enn forventet, for å si det sånn. Men i helga blir det bare avslapping i rolige Hardanger, mens jeg venter på at etterdønningene etter cellegiftur seks skal slippe taket.

4 thoughts on “På TV2 lørdagsmagasinet i kveld

  1. Hvis det er noen som kommer til å profitere på at kreft og kreftbehandling blir avdramatisert og mindre tabubelagt er det vel nettopp ungene. Stå på, du skriver kjempebra!

    Like

  2. Hei igjen Heidi☺ kur nr 2 har gått veldig bra å formen er over alle forventning. Gleder meg til å se på tv I kveld☺ Du gjør en fantastisk flott jobb å må Være stolt av deg selv.
    Klem Elisabeth

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s