Jeg skal skrive bok!

FORFATTER IN SPE: Så glad blir man over å motta sin første bokkontrakt. Måtte feires med cider fra Hardanger.

FORFATTER IN SPE: Så glad blir man over å motta sin første bokkontrakt. Måtte feires med cider fra Hardanger.

For ett år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få en kreftdiagnose noen måneder senere. Og hadde noen sagt at det igjen skulle føre til at jeg kom til å skrive en bok, hadde jeg om mulig trodd enda mindre på det.

Det er fascinerende hvordan bra ting faktisk kan komme ut av skikkelig kjipe, dårlige ting. Jeg har egentlig drømt om å skrive bok lenge, men har aldri helt kommet i mål med noen idé. Min egen sykdom og kreft generelt var heller ikke noe jeg tenkte på å skrive bok om i starten. Men i sommer fikk jeg muligheten av Kagge forlag, og ble overlykkelig. Nå er kontrakten signert og sendt, så neste år kan jeg føre opp forfatter på cv’en. Fortsatt føles det litt uvirkelig, men veldig godt.

SIGNED, SEALED, DELIVERED: Nå gjenstår det bare å faktisk skrive boka.

SIGNED, SEALED, DELIVERED: Nå gjenstår det bare å faktisk skrive boka.

Noen av temaene i boka kommer til å være temaer jeg har vært inne på her på bloggen, andre kommer til å være nye. Jeg innser at det å skrive bok, blir veldig annerledes fra det å skrive en blogg og jeg er spent på skriveprosessen. Men jeg gleder meg og lover at boka skal bli alt annet enn nitrist, kreft til tross.

13 thoughts on “Jeg skal skrive bok!

 1. Gleder meg til å lese boken din Heidi. Du skriver godt så det blir nok en fryd. Når en skriver om så på kroppen kjent eget liv blir det alltid bra. Litt vanskeligere når en skal dikte. Du får “Knause” deg til suksess . Misunner deg litt fra en som drømmer om å skrive kåserier, men aldri kommer til handling. Masse lykke til deg i prosessen. God terapi/ rehab❤️😀

  Like

  • Tusen takk, Tone! Det er alltid så fint å høre fra deg. 🙂 Håper du får satt deg ned og skrevet noen kåserier selv, de skulle jeg gjerne lest. 🙂 Takk for lykkeønskninger, det er uendelig godt å forhåpentligvis nærme seg slutten på dette. Men det har jo vært en bonus å få treffe dere på kreftavdelingen!

   Like

 2. Å så bra😊jeg gleder meg til å lese den boken😊du gir meg mot til å fortsete behandlingen selv om den er hard😁tusen takk heidi
  Hilsen Irene😊

  Like

  • Hei Irene!
   Tusen takk for meldingen din. Så utrolig fint å høre. 🙂 Det er tungt med behandling, men for meg hjelper det å ta en dag og en kur av gangen. Lykke, lykke til med den videre behandlingen!
   Beste hilsen Heidi

   Like

 3. […] kroppen kan klare når behandlingen er over og du endelig kommer over den første tunge kneika. I september kommer boka mi ut på Kagge forlag og i den har jeg skrevet mer om det og andre sider ved å komme seg gjennom […]

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s