Det ble…. en bok!

RYSTE_HeiaHeidi_forside high

FORSIDEN: Aldri hadde jeg trodd at kreftsykdommen min skulle resultere i noe slikt som dette, men tada: Her er den!

Skal jeg prøve å beskrive følelsen når du ser forsiden av boka di, med ditt navn som forfatter, for aller første gang, er det vanskelig å finne ord. Det er uvirkelig, surrealistisk, litt skummelt og gir hjertebank. Ikke helt ulikt en forelskelse egentlig. Mest av alt er det et skikkelig stolt øyeblikk.

For nå er den her, boka “Heia Heidi”. Jeg kan ikke rette på et ord lenger, derav den litt skumle følelsen, men boka er ferdig og jeg har fått formidle det jeg har ønsket.

At noen har funnet trøst og glede i å lese bloggen min, kom som en overraskelse for meg. Det har gitt meg veldig stor glede gjennom mange tøffe måneder og virkelig rørt meg. Ønsket mitt er at boka skal gi noe av det samme: glede, motivasjon, inspirasjon, tips, informasjon og trøst til de som står oppe i noe av det vi har vært gjennom. Jeg håper også den kan være nyttig for pårørende og helsepersonell. Takk til dere som har heiet på meg hele veien, både venner, familie, kjente og ukjente. Jeg hadde ikke klart å skrive denne boka uten dere.

Boka kan alt forhåndsbestilles og forventes i salg i slutten av august. Du kan blant annet bestille den her.

Det er også mulig å kjøpe e-bok.

Jeg er selvsagt veldig spent på hva folk måtte synes om boka og blir veldig glad for tilbakemelding.

Nå skal jeg ta mitt eget råd og feire en aldri så liten milepæl!

 

 

 

5 thoughts on “Det ble…. en bok!

 1. Åh så flott Heidi. Gratulerer så masse. Jeg skal inn og kjøpe boken. Jeg er stolt over deg. Det er så godt å sette lyset på kreftfri. At en kan komme videre selv med alle ting som henger på. Jeg vil tro at boken din vil gi håp til mange. At det er oppmuntrende å lese.
  Ønsker deg fortsatt god sommer ✌️
  Klem fra Lisa

  Like

  • Så kjekt å høre, Lisa! Jeg håper du har rett angående boka. 🙂 Takk for at du har fulgt meg og kommet med så mange fine kommentarer og oppløftende ord! Det har betydd mye! Fortsatt god sommer til deg også! Klem fra Heidi

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s