En smakebit av boka

RYSTE_HeiaHeidi_forside high

Det er bare noen dager til “Heia Heidi”-boka kommer i salg, (Du kan kjøpe boka her: https://www.haugenbok.no/Generell-litteratur/Familie-helse/Heia-Heidi/I9788248918790) men her får du en smakebit. Du kan lese det første kapitlet, som handler om hvordan det er å få en kreftdiagnose.

Å få høre at “du har kreft” er ord veldig mange av oss frykter. Jeg kan ikke huske at jeg tenkte over muligheten for at jeg skulle få kreft en gang, før det plutselig var jeg som fikk beskjeden. Her kan du lese hvordan det var å få beskjeden og på slutten av kapitlet kommer mine beste tips om du eller noen du kjenner skulle havne i den situasjonen:
Nå kan du også følge meg på facebook: Heiaheidi

4 thoughts on “En smakebit av boka

 1. Hei på deg Heidi you go girl!
  Så flott å få smake litt på boken din. Kjente på mange følelser når jeg leste. Du skriver så gripende.
  Kjente på smerten og fortvilelsen da du ble undersøkt på Haraldsplass, Hærregud kunne legen ikke vært litt mere taktfull og sett at det faktisk lå en ung kvinne på benken. Desverre glemmer noen leger at det er mennesker de undersøker virker som om de mister den empatiske biten underveis.
  Heidi, grattis med bok . Jeg har bestilt.
  Varm heiarop fra Lisa

  Like

  • Tusen takk, Lisa! Og takk for fin tilbakemelding! Møtet med helsevesenet går ikke alltid knirkefritt, selv om de positive opplevelsene er veldig, veldig mange flere enn de litt negative. Håper du liker hele boka når du får den! Takk for at du vil lese den! Stor klem fra Heidi

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s