…og pust ut!

Endelig fikk jeg svarene på kontrollen sist uke: CT-bildene var fine og blodprøvene var fine. Og det betyr: fortsatt kreftfri!

14193718_10157391632265343_532974436_n

KLAR FOR Å FEIRE LITT: Halvannet år etter operasjonen og ett år etter siste cellegiftkur er jeg fortsatt kreftfri.

Jeg føler meg uendelig heldig og det kjennes som et langt skritt mot den merkelappen jeg lengter etter: frisk.

14194255_10157391372775343_398717866_n

ETT ÅR SIDEN: I dag var det også ett år siden den siste av tolv cellegiftkurer. Verdt å feire det også.

Selv om jeg føler meg ganske bra tør jeg på ingen måte å stole på det lenger. Men nå har jeg svart på hvitt at alt er fint og neste kontroll blir ikke før om et halvt år. Dermed blir det  bare tre halvårskontroller til før jeg tør å rope høyt at jeg er helt frisk. Forutsatt at de tre kontrollene også er fine, selvsagt.

Gode nyheter bør alltid markeres, spesielt når det har med kreft å gjøre, og dette er skikkelig gode nyheter. Dermed dro vi ut og spiste, lot oss overtale av ungene til å dra på bowling (selv om vi er sykt dårlige i bowling) og snart skal vi sprette en aldri så liten flaske champagne. Takk til alle som har tenkt på meg og krysset fingrene for meg, jeg er veldig takknemlig!

14151995_10157285034570277_1538183457_o

RETT I RENNA: At jeg her er i ferd med å gjøre det pinlig dårlig i bowling betyr veldig lite når du nettopp har fått vite at du fortsatt er kreftfri. Dessuten gjorde Ingebjørn det enda litt dårligere..

6 thoughts on “…og pust ut!

 1. Så nydelig. Hipp hipp Hurra. Vi som har svevet rundt i dette kreftspacet vet hvor godt det er etter disse kontrollene . Fortsatt kreftfri er gull. Og jeg heier på deg👏👍God høst Heidi.
  Lisasmil

  Like

 2. Kjære Heidi,
  Jeg er dobbelt så gammel som deg, men vi har det felles at vi har fått samme kreftdiagnose. Min kreft ble konstatert i januar i år, til min store forbauselse, da jeg alltid har vært frisk og har stelt godt med kroppen min, synes jeg.
  Jeg har ikke lest bloggen din, men kom tilfeldigvis over historien din i forbindelse med boka Heia Heidi. Boka ble kjøpt og lest, og jeg kjente meg SÅ igjen i den, selv om min livssituasjon er helt annerledes enn din.
  Nå er jeg blitt scannet (MR. CT,PET) og skal få vite resultatet i kontroll nr. 2 i neste uke. Ved første kontroll ble jeg erklært kreftfri, men som du sier, man er like nervøs foran hver kontroll. Særlig når man ikke helt føler seg frisk heller. Men jeg håper med hele meg at jeg kan feire med champagne og dele det med mine nærmeste om noen dager!
  Takk for en fin og ærlig bok, Heidi.

  Like

  • Hei Jorunn, tusen takk for den beste tilbakemeldingen jeg kunne fått. Det betyr mer enn all verdens anmeldelser å vite at boka betyr noe for den som leser. Jeg er veldig glad for at du kjenner deg igjen, det tar jeg som et godt tegn. Håper kontrollen din gikk bare godt og at det ble champagne og feiring på deg også! Igjen, tusen, tusen takk, ordene dine betyr mer enn du aner! Stor klem fra Heidi

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s